pondelok 20. augusta 2007

Keby som bol policajtom (Hlasovanie č. 3)

Takze tento tyzden budeme hlasovat o Rastislavovi H., prezyvanom Esus - preslavil sa hlavne bitkami na diskotekach, vid byvala Jama, znacku a typ auta neuvadzame, nakolko dotycny jazdi na roznych autach. Takze nevahajte a hlasujte.

10 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Akože to fakt Ta uz nikto iný a vacsie zvíra ako Esus nenapadol? Teda si velmi obmedzený. Nechaj Esusa Esusom a vsetci sa tesime na Tvoj dalsi prispevok! Hurraa!

Anonymný povedal(a)...

no nahadz tam este mena ako bicek,polis,barak,miakis,

Anonymný povedal(a)...

To je už fakt úplná trapošina koho to tu menujete,jeden feták vadčší ako druhý,nejvyššíčas dať celú stránku do PIčE!!!!!!

Anonymný povedal(a)...

Ty trapny kokot!!!

Anonymný povedal(a)...

Ako je to zaujimave citat je to super stranka....ale vazne ma to bavi citat:) akurat ti mladi chalani si robia svoje veci...je jedno ake ..ostatni bud nennavidia alebo zavidia ....tii co nenavidia lebo boli tymito chalanmi poskodeny maju urady..kriminalku...(a odkedy zabili toho podnikatela tii kuklaci Rozsik atd..tak si policajti kriminalka dava velky pozor velmi velky..a uplatky a vyhrazacky na kriminalke tazlo)takze poskodeni maju na to kriminalkuked nenavidia tychto chalanov...a tii co im zavidia uspech tak ich len omielaju v hube...takze bud nech robia to iste alebo drzia hubu lebo si tu domyslaju a ohovaraju veci kt sa ani nestali..aj ked nejaka pravda tu je

Anonymný povedal(a)...

tak tak

Anonymný povedal(a)...

vitam..ani neviem akym zazrakom som sa dostala na tuto stranku ...ale budis .. zdielam podobny nazor ako ti co povedali... ze by si sa nemal do toho nejako starat..vsak nato je predsa niekto ini... neviem ci by sa to tebe pacilo...ked sa to tak vezme..mohlo by sa to oznacit ako narusanie sukromia..;)
bitky? tomu sa clovek v dnesnej dobe aj tak nevyhne.. vsak nato tam maju podniky sbs, nie? to je jedna vec ...druha, ze jazdi si na vselijakych autoch.. to neznamena,ze ze su jeho, ne?..:)

Anonymný povedal(a)...

menovaný michal kačmárek alias ,,K-A-Č-M-O " , podotýkam NNajohavne-jšia Ohavnosť akú len BOH mohol stvoriť... v skratke by ma zaújmalo, ako sa môže taký ojedineli exemplar zaradovať medzi dubnické podsvetie...odpadol som!!! : no coment

Anonymný povedal(a)...

boze robite mafianov z dubnickej spodiny a fetakov, oni su vlastne chudaci co v zivote dokazali zbit ludi okradnut koho a kde sa dalo. a pokial ide o esusa poznam ho od cias jamy kde sa ozaj prezentoval len ako primitiv agresivny fetak aj s partiou burakom a zakom a podobnymi nimandmi.

Anonymný povedal(a)...

nechajte esusa tak hovada ked chces povedz mu to do xychtu ale opatrne nula