utorok 7. augusta 2007

Keby som bol policajtom (Hlasovanie č. 2)

Ubehla doba a je tu dalsie hlasovanie, ako cislo 2 je nasadeny pan Jaroslav V., jazdiaci na bordovo cervenenom Nissane X-Trial, SPZ IL-604 BB. Tak nevahajte a hlasujte.

11 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Neni to ten byvaly policajt

Anonymný povedal(a)...

Joe - chudák - udeľ si titul o ktorý majú ľudia hlasovať sám sebe.

Anonymný povedal(a)...

je to super len tak dalej, treba vymenovat naozaj vsetkych a na nikoho z tych blbcov nezabudnut

Anonymný povedal(a)...

Moja reakcia na zverejnený zoznam osôb "Osieho hniezda" : Všetci označení dubničania sú mladí a úspešní chalani, ktorí si vybudovali rešpekt a určitú pozíciu v meste. Vozia sa na luxusných autách s ú obklopení krásnymi ženami, skrátka žijú život. Skoro všetkých ich poznám a sú to úspešní podnikatelia, kým zhotoviteľ tejto stránky je zakomplexovaný voayer s malým penisom, ktorého doma čaká obézna páchnuca žena, tlačí sa s deťmi v garsónke a vozí sa na vraku. Verím, že aj Ty by si sa rád videl na tomto zozname, ale si neschopný a tak sa realizuješ takýmto trápnym spôsobom.

Anonymný povedal(a)...

Celá táto stránka ja maximálne TRÁPNA a jej tvorca musí byť úplný kokot,odjebek,a pod....ale hlavne úplne vypatlaný,,,, a strašne závidí úspechy tých o kom sa tu snaží písať(navyše píše veci o ktorých vie 8 ročné dieťa žijúce v DCA)tak radšej to celé zhod z netu...

Anonymný povedal(a)...

Tym frajerom mysleli asi Michala F., jazdiaceho na striebornom Passate, tusim IL 464 BC a podla mna by mali hlasovat aj o nom, navrhujem teda hlasovnie

Anonymný povedal(a)...

Michal F. je náhodou v pohode chalan, ktorý má vlastný život a trapni idioti ho nezaujimaju, tak načo sa mu donho jebes kokote??? to vsetci tak zavidite ten modry majak? Kupim Ti ho ak chces. Ba este lepsie! On Ti ho pozicia :)

Anonymný povedal(a)...

vitajce kokoci skurveni!!! naco tu pisece o vlkovi a o megovi co vam to tu nacisto jebe!!! ved to su normalni chlapi co ziju svoj zivot a netahaju kable v leoni ako vy luzeri vyjebani!!! zaklad je nerobit a mat sa dobre ci uz na ukor druhych ci nie vy zmrdi vyjebani!!! MOJ FEKAL JE TO CO VAM POSKYTUJEM VASA SKURVENA STRANKA JE TO CO IGNORUJEM A NORMALNI LUDIA TEZEJ VY LUZERI!!! TAHAJTE KABLE ZA OSMICKU CELY ZIVOT!!! AIL

Anonymný povedal(a)...

CAUTE VSETCI. TEN NA TOM PASSATE S TYM MAJAKOM VIDEL SOM HO A JE TO BOREC. ASPON JE VIDIET AKY SU TI NASI POLICAJTI DOLIAFANI KOKOTI!!! BUDU DAVAT POKUTY STARYM LUDOM ALE NA VAGABUNDOV NEMAJU NEVIEM CO TO TU JE TATO STRANKA ALE VIEM ZE LEN PODPORUJE TYCH O KTORYCH TU JE PISANE!!! TVORCA SPAMATAJ SA... NAZDAR.

koza povedal(a)...

chcem povedat ze tato stranka sa mi paci lebo ozaj volovia a skodna v dubnici tu dostava pomenovanie a konkretnu tvar. super vdaka tvorcom.

Anonymný povedal(a)...

jarko vies ze vsetko zle sa ti v zivote vrati nevies tak tomu ver ty vyjebany zakerny pes