streda 18. júla 2007

KEBY SOM BOL POLICAJTOM - Návod ako správne hlasovať

Sme späť a zdravíme všetkých návštevníkov našho a Vášho weblogu Osie Hniezdo, s.r.o., nakoľko zoznam a aj ostatné články vyvolali kopec rozporuplných reakcií u našich čitateľov a dokonca bola na nás ponúkana odmena a boli sme zastrašovaný rozhodli sme sa trošku pomeniť štýl blogu, no naďalej chceme ostať poriadne ostrý, nemilosrdný a nenecháme sa zastrašovať!!!

Čo z toho všetkého vyplýva? No iba jediné a to že zoznam "Keby som bol policajtom" Vytvoríte vy!!! Ste zvedavý ako si to predstavujeme?

Jednoducho, riešenie je úplne perfektné a naskytlo sa úplne automaticky o osobách ktoré sa dostanú na zoznam budete rozhodovať Vy svojim hlasovaním, na hlasovanie bude vždy 7 dní, počas ktorých budete posielať hlasy pre a proti. Aby bola zachovaná prezumcia neviny (a aby sme hlavne vyhoveli Vaším požiadavkam) budú počas hlasovania zverejnené len meno a prvé písmeno z priezviska, prezývka ak je niaka známa a ŠPZ, pokiaľ je dotyčný majiteľom auta. Prvé hlasovanie bude spustené v priebehu budúceho týždňa, zatiaľ nám môžete posielať návrhy, že o kom by sme mali hlasovať ako o prvom adeptovi? Sme presvedčený, že takto vytvorený zoznam bude akceptovateľný pre naších čitateľov a zároveň aj pre políciu nakoľko hlasovanie bude odrážať verejnú mienku.

Pokiaľ z Vašej strány neprídu nominácie, že o kom by sme mali hlasovať, vyhradzujeme si toto právo, nakoľko spravujeme tento blog.

Žiadne komentáre: