pondelok 16. júla 2007

Osie Hniezdo, s.r.o.

Zdravíme všetkých návštevníkov tohto blogu. Tento blog má za úlohu pobaviť ale zároveň aj poukázať na mesto Dubnica nad Váhom, ako na mesto, ktoré prekvitá kriminálnymi živlami. A podľa nášho názoru by sa malo premenovať na Osie Hniezdo, s.r.o.. Úlohou blogu určite nieje súdiť a ani obviňovať úlohou je zbierať a interpretovať informácie z ulice, tzv. "verejné tajomstvá" a prípadne poukazovať na možné väzby a spojitosti medzi jednotlivými verejne známimi osobami a udalosťami.

8 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

:o)))

Anonymný povedal(a)...

že dlho si tam nevydržal

Anonymný povedal(a)...

a kto vas nasiel, hack3r mafian?

Anonymný povedal(a)...

Bude aj Osie hniezdo odpovedať? Alebo otázky pôjdu do luftu a budú sa len ostatní vyzývať? Je tu otázka a aj v predchádzajúcom príspevku.

Anonymný povedal(a)...

Pozri na www.dubnica.sk, aj tam su odpovede, ze preco nefungovali a ako sa to bude uberat dalej

Anonymný povedal(a)...

A o tej razii kuklacov u Martonovcov sa tiez vypravaju kokotiny zevraj odviezli Kajca a mladeho Jara M. do basy. Co ty ludia nenevymyslaju co??

Anonymný povedal(a)...

A otej razii kuklačov u MARTONOVCOV sa tiež rozpravaju dobre nezmysli ževraj Kajca a mladeho Jara M. odviezli do basy a ze si dlho posedia. a začo?? Ved mlady Jaro stale len v robote maka a sem tam vecer ho vidim na aute. A co ved kazdy mame hlavu a ruky a zarabame si ako vieme. Nuž niekto je šikovnejší a ty tupci len zavidia.

Anonymný povedal(a)...

Všetci tu spominate tych čo ničo dokazali??????tam sa starajte o seba a kedy ste aj vy makali ako všetci menovany a nie sedeli kade-tade na kavičkach,tak by ste sa mali lepšie ako teraz!!!!!!!